مطالب مرتبط:
نماینده مجلس:قیمت کمتر از 50 هزار تومان برای گندم امنیت غذایی را تهدید می کند
رأی مردم پشتوانه امنیت و انسجام ملی است
عزیمت رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس به عربستان
عزیمت رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس به عربستان
افزایش حقوق متناسب با تورم در راه است/ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی خبر داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 بهمن 1404 ساعت 10:402026-02-16بين الملل

ترامپ بزرگترین تهدید برای امنیت ملی آمریکا 


رییس جمهور ترامپ جدی ترین تهدید برای امنیت ملی آمریکا است و اقدامات ترامپ باعث شده که بسیاری از کشور های دنیا به دنبال روابط اقتصادی و امنیتی نزدیک تری با دیگران به جای آمریکا باشند تا وابستگی شان را به آمریکا کمتر کنند.

- نشریه آمریکایی دهیل نوشت: رییس جمهور ترامپ جدی ترین تهدید برای امنیت ملی آمریکا است و اقدامات ترامپ باعث شده که بسیاری از کشور های دنیا به دنبال روابط اقتصادی و امنیتی نزدیک تری با دیگران به جای آمریکا باشند تا وابستگی شان را به آمریکا کمتر کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از نیویورک، نشریه آمریکایی دهیل در این باره نوشت: هیچ رییس جمهور یا دشمن خارجی، تا این حد توانایی آمریکا را در پیش بینی، پیشگیری و پاسخ به حملات تضعیف نکرده است، ترامپ مانند گاو نری که که وارد یک مغازه چینی فروشی شده و به طرز مخربی در حال تخریب زیر ساخت های امنیتی آمریکاست و آمریکا را به طرز خطرناکی در برابر دشمنانش آسیب پذیر کرده است، ترامپ همچنین با اعمال سیاست های مختلف و درخواست های احمقانه، متحدان خارجی خود را به طرز احمقانه ای از خود دور کرده است.


برچسب ها: آمریکا - ترامپ - امنیت - رییس جمهور - امنیت ملی - روابط اقتصادی - امنیتی
آخرین اخبار سرویس:

ترامپ بزرگترین تهدید برای امنیت ملی آمریکا 

ترامپ بزرگترین تهدید برای امنیت ملی آمریکا